Kunstkalender draagt bij aan noodonderdak

rotaryclub-roosendaal-kunstkalenderOp de twaalf maandbladen van de Rotary Kunstkalender prijken kunstwerken van hedendaagse Nederlandse en Belgische kunstenaars.  Onder hen Ans Markus, Marianne Naerebout, Wouter Stips, Menno Baars, Henk Helmantel, Cathalijn Wouters en Christiane Vleugels die allen belangeloos meewerkten aan het project van Rotaryclub Roosendaal, Rotaryclub Prinsenbeek en Tilburg-Oost. Kunstliefhebster en initiatiefneemster Giséla in het Veld van Rotaryclub ShelterboxRoosendaal: ‘De kunstkalender slaat een brug tussen kunstenaar en kunstliefhebbers.’ De opbrengst van de kalender is onder meer bestemd voor Shelterbox, een partner van Rotary die bij (natuur)rampen wereldwijd voorziet in noodonderdak.